skip to Main Content

ÅRETS KONSERVATIVE VÆLGERFORENING 2016

Club C i Vallensbæk blev på Det Konservative Folkepartis landsråd 2016 kåret som årets vælgerforening. Vores spændende og fyldige program, vores stærke sammenhold, og ikke mindst vores fantastiske medlemmer blev nævnt som hovedårsagerne til, at valget faldt på Vallensbæk. Vil du være med? Så bliv medlem hos os.

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at opleve Club C og blive medlem, så ønsker vi dig velkommen.

VIL DU GERNE VÆRE MEDLEM?

Club C befæster til stadighed sit ry som en af Danmarks mest aktive og populære vælgerforeninger. Vort medlemstal stiger støt og vi har en tæt belagt sæsonplan, som er rammen om et hyggeligt og meningsfuldt samvær for Vallensbæks konservative vælgere. Det er derfor en fornøjelse igen i år at kunne præsentere en aktivitetskalender, der byder på inspirerende, lærerige og sjove oplevelser, dagligstuemøder og almindelig diskussion. Arrangementerne finder – som altid – sted om torsdagen og på seks udvalgte dage sæsonen igennem mødes vi til de meget populære sangaftener.

Club C giver oplevelser

Det spændende og varierede program er blevet til med en stor indsats fra medlemmerne og Club C’s aktivitetsudvalg, der har påtaget sig at sammensætte arrangementskalenderen. Jeg glæder mig meget til at deltage i sæsonens forskellige programpunkter og ser også frem til samværet med vælgerforeningens medlemmer og gæster. Den uformelle dialog, der helt naturligt opstår ved vores sammenkomster, er særdeles værdifuld for det politiske arbejde.

En typisk Club C aften

En vært byder dig velkommen i de hyggelige stuer og introducerer aftenens emne. Emnerne er alsidige. Det kan du forvisse dig om ved at kaste et blik på programmet. Bagefter er der god tid til spørgsmål og debat om aftenens emne. Hvis du har lyst, kan du købe kaffe, te, øl, vand og vin til meget rimelige priser. På særlige aftener kan programmet indeholde et større traktement – og her betaler du den entré, der er anført i programmet.

Du kan melde dig ind via dette link:
http://www.konservative.dk/vaer-med/bliv-medlem

Back To Top