skip to Main Content

 

 

Ole Stephensen er Folketingskandidat

Støttemiddag for Ole Stephensen, lørdag den 26/1/2019, kl. 18 på Korsagergaard, Vallensbæk. Læs invitationen her

……….

Torsdag d. 26. januar 2017, kl. 20:30 afholdt Brøndby-kredsen opstillingsmøde på Korsagergaard, Vejlegårdsvej 121, 2625 Vallensbæk.

På opstillingsmødet indstillede kandidatudvalget Ole Stephensen til ny folketingskandidat for kredsen. Ole Stephensen blev valgt enstemmigt af de ca. 65 fremmødte medlemmer. I Brøndby-kredsen ser vi frem til samarbejdet med Ole og glæder os til at føre kampagne sammen med ham.

Nedenfor findes pressemeddelelsen af 26. januar 2017 i sin fulde længde:

 

Pressemeddelelse

I aften stiller Ole Stephensen op som konservativ folketingskandidat i to valgkredse

Det er i konservativ optik to attraktive valgkredse, der i aften forventes at opstille Ole Stephensen som deres lokale folketingskandidat. 

De to kredse, Brøndby Kredsen og Taastrup Kredsen, er attraktive, fordi Det Konservative Folkeparti tiltrækker utroligt mange vælgere i Høje-Taastrup og Vallensbæk Kommuner, når der afholdes lokalvalg.
Brøndby- og Taastrup Kredsene gik for første gang sammen om den samme kandidat ved folketingsvalget i 2015. Her kørte man fælles valgkamp for Merete Scheelsbeck.

De gode erfaringer med den fælles valgkamp betød, at de to kredse besluttede at gå sammen om at søge efter en ny folketingskandidat, da Merete Scheelsbeck sidste sommer meddelte, at hun ikke ville søge genvalg som folketingskandidat.

Succesfuld kandidatsøgning
Hen over efteråret har der derfor været nedsat et fælles kandidatudvalg, hvor de to lokale konservative borgmestre, Henrik Rasmussen og Michael Ziegler, har deltaget. Henrik Rasmussen har oplevet forløbet utroligt positivt.

”Vi beskrev en ganske konkret personprofil for den kandidat, som vi ønskede at opstille, og Ole matcher denne profil helt perfekt. Da vi indledte møderne med Ole kunne vi straks konstatere, at vi havde meget sammenfaldende politiske prioriteter. Oles udgangspunkt er en bredt favnende borgerlig/konservativ platform, hvor det sociale aspekt har høj prioritet. Det er jo netop denne afbalancerede politik, der har givet os så stor lokal opbakning,” pointerer Henrik Rasmussen.

Fra kendt mediemand til folketingskandidat
Ole Stephensen fejrede Det konservative Folkepartis 100 års fødselsdag i februar 2016 med at melde sig ind i Den Konservative Vælgerforening i Gentofte, da han bor i Vangede. Han er naturligvis helt klar over, at nogle vil undre sig over, at han nu ønsker at stille op for at blive valgt til Folketinget. Han mener dog ikke selv, at beslutningen er så overraskende.

”Nu har jeg i årevis som journalist spurgt bl.a. politikere om svar på mange komplicerede spørgsmål. Jeg glæder mig derfor virkelig til, at jeg nu er den, der kan få mulighed for at komme med bud på, hvordan vi værner om og fortsat udvikler vores dejlige land. På det lokale niveau har kommunerne på Vestegnen jo en række udfordringer, men det er jo også her, at der skabes i tusindvis af nye jobs. Den mangfoldighed, som Vestegnen repræsenterer, tiltaler mig utroligt meget, og det er jo tankevækkende, at det netop er konservative borgmestre, der står i spidsen for de to mest succesfulde kommuner på Vestegnen,” siger Ole Stephensen.

”Når det kommer til mine politiske prioriteringer, så vil jeg bl.a. fokusere på trafikpolitik (herunder den helt nødvendige støjdæmpning af de store trafikkorridorer gennem vore kommuner), på erhvervspolitik og skabelse af nye arbejdspladser samt på fastholdelse af de unge i uddannelsessystemet, så de kommer godt i gang med livet,” siger Ole Stephensen.

Facts om Ole Stephensen
Ole Stephensen behøver givet vis ingen detaljeret præsentation, når han i aften indtager talerstolen på opstillingsmødet. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus, og han har siden starten af 1980’erne arbejdet med såvel debatskabende som underholdende TV-programmer. I sidste halvdel af 80’erne blev han kendt for underholdende spillefilm, i 1990’erne var han i flere år studievært på ”Eleva2ren”, og fra 2000 til 2008 var han redaktør og vært på Go’ Morgen Danmark. I dag arbejder han som selvstændig ”alt-mulig-mand”, som han selv udtrykker det.
Det spænder fra store tv-shows om dansk populærmusik på den private public service tv-kanal dk4, over seriøse debat- og undervisningsprogrammer om EU-forhold, til driften af Hundeshoppen.dk, som han driver sammen med sin hustru, Julie.

Tid og sted
Opstillingsmødet finder sted på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121 i Vallensbæk fra kl. 20,30 i aften. Inden dette møde er der gennemført et tilsvarende opstillingsmøde i Taastrup Kredsen.

Back To Top