skip to Main Content

Den 12. marts 2019, skrev Merete:

INVITATION TIL KAMPAGNE KICK OFF
Kære alle

Tusind tak for valget som jeres folketingskandidat. Jeg er stolt af få lov til at repræsentere så aktive og engagerede vælgerforeninger, og jeg glæder mig enormt meget til at føre valgkamp sammen med jer alle sammen igen.

Vi kender ikke datoen for valget, men vi ved, at det kommer inden længe, og derfor skal vi også have sat fut under kampagnekedlen.

I den anledning vil jeg gerne invitere alle medlemmerne af de seks vælgerforeninger i Brøndbykredsen, Hvidovrekredsen og Taastrupkredsen til et arrangement på Christiansborg, hvor vi kickstarter kampagnen. Her vil vi fortælle om kampagnen og den politiske situation.

Arrangementet finder sted den 20. marts 2019 på Christiansborg med følgende program:
17.00-18.00: Spisning
18.00-19.00: Rundvisning på Christiansborg
19.00-20.00: Kampagne kick off
Menuen består af 3 stk. smørrebrød inkl. en øl/vand og koster 119 kr..
Tilmelding sker ved at skrive eller ringe til Elizabeth Scheelsbeck på:
Escheelsbeck@gmail.com eller 30275248. SU: Søndag den 17. marts kl. 20.00

Hvis du ikke at tid eller lyst til at deltage i spisning og rundvisning, så er det også muligt kun at tilmelde sig kampagne kick off fra kl 19.00. Gør venligst opmærksom på dette ved tilmeldingen.

Jeg håber, at du har tid og lyst til at sætte et par timer af sammen med mig og andre gode partivenner. Jeg er sikker på, at det nok skal blive både hyggeligt og interessant.

De bedste hilsner
Merete Scheelsbeck
Folketingsmedlem og Folketingskandidat

💚 NY FOLKETINGSKANDIDAT FOR BRØNDBYKREDSEN 💚

Det blev til et glædeligt gensyn med Merete Scheelsbeck, der på opstillingsgenerelforsamlingen den 2. marts 2019 blev valgt som Brøndbykredsens nye folketingskandidat.

Vi er ovenud glade og begejstrede for at Merete har valgt at tage en tur mere som kandidat – der er ingen tvivl om at vi her har en dygtig og kompetent person, der kan tale Vestegnens sag og som vil kæmpe alt hvad hun kan for at netop Vestegnen ikke glemmes på Christiansborg.

Endnu engang et STORT TILLYKKE til vores nye folketingskandidat – nu bliver alle sejl sat ind for, at Merete kan fortsætte i Folketinget efter valget.

Back To Top