skip to Main Content

Oliver Bagge Jensen er ny KU formand i Vallensbæk

De seneste to år har Simon Bøtkjær Nielsen været formand for Konservativ Ungdom i Vallensbæk. På generalforsamlingen i juni 2020 valgte han at træde tilbage som formand for foreningen og i stedet blev Oliver Bagge Jensen valgt.
Oliver Bagge Jensen er selv født og opvokset i kommunen, hvor han til daglig bor i Vallensbæk Strand. Han skal i 3.g. på Greve Gymnasium efter sommerferien.

Læs mere her i Folkebladet den 15. juli 2020.

Konservativ Ungdom i Vallensbæk er forening for unge, der har egne lokaler under Egholmskolen. Efter foreningens nylige genopblomstring, har vi fået et af landets højeste aktivitetsniveauer og der er bl.a. mulighed for at deltage i debataftener, sociale arrangementer, faglige oplæg og fester. Der er også mulighed for at indgå i aktiviteter i landsorganisationen og få venner fra alle dele af landet. Der er plads til alle i KU og man behøver ikke i forvejen at vide noget om politik, så længe man synes det er spændende og har lyst til at indgå i et fællesskab med dette som omdrejningspunkt. Hvis man vil være med eller bare vide mere, kan man skrive til mig på mit telefonnummer; 60174582 eller finde mig på Facebook og skrive der.

Med venlig hilsen

Oliver Bagge
Formand for Konservative Ungdom i Vallensbæk

Back To Top