Club C

- din lokale vælgerforening

Velkommen til Club C

Velkommen til sæson 54 i Club C, den lokale konservative vælgerforening i Vallensbæk. Uanset om  vi taler lokalpolitik eller landspolitik, er det en del af det Konservative Folkepartis grundtanker at søge indflydelse og tage ansvar. Vi arbejder hele tiden for, at det skal være nemmere at være borger i Vallensbæk.

Club C er for alle, der har lyst til at have indflydelse på lokalsamfundet eller blot stifte nye bekendtskaber og deltage i spændende arrangementer. Vi får bl.a andet besøg af vores partiformand Søren Pape Poulsen samt folketingsmedlem Mai Mercado, og skal ud at se Høje Taastrup´s nye rådhus, hvor Borgmester Michael Ziegler viser os rundt.

Har du lyst til at have indflydelse og drøfte politik og få et netværk med andre konservative borgere, så er Club C et sted, hvor du møder ligesindede, der er en del af Det Konservative Folkeparti.

Som medlem får du direkte kontakt til politikerne i Vallensbæk Kommunalbestyrelse og på Christiansborg. I Club C kan du give din mening til kende og bidrage til et bedre Vallensbæk og
Danmark.

Få indflydelse på den politiske dagsorden – Bliv medlem på https://konservative.dk/vaer-med/bliv-medlem/

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på mobil 27 32 90 08 eller mail formand@clubc-vallensbaek.dk

Vi glæder os til at dele de gode oplevelser og det stærke fællesskab med dig.

 

 

 

På bestyrelsens vegne

Lene Lykke Sørensen
Formand for den Konservative vælgerforening
Club C i Vallensbæk og Kommunalbestyrelsesmedlem

Bliv medlem

I Club C har du mulighed for at få indflydelse og drøfte politik – lokalt som landspolitisk – samt få et netværk med andre konservative. DIT medlemskab og indsats gør en stor forskel på de beslutninger, som de konservative tager i folketingssalen og i kommunalbestyrelsessalen.

Det er nemt at blive medlem – klik på Jeg melder mig ind.